Anugerah Sukan Negara 2007

Malam esok 13 Mei 2008 akan berlangsung Malam Anugerah Sukan Negara 2007 bertempat di Royal Ballroom, Palace of Golden Horses Hotel, Sungai Besi. Malam tersebut akan mengiktiraf kejayaan atlet dan pemimpin sukan yang telah mengharumkan nama negara di mata dunia dalam bidang sukan.

Majlis yang akan diserikan dengan keberangkatan Ke Bawah Duli Yang Maha Mulia Seri Paduka Baginda Yang di-Pertuan Agong Ai-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin Ibni Al-Marhum Sultan Mahmud Al-Muktafi Billah Shah dan Seri Paduka Baginda Raja Permaisuri Agong Tuanku Nur Zahirah.

Turut serta juga ialah YB Menteri Belia dan Sukan Dato’ Ismail Sabri bin Yaakob.

Majlis akan dimulakan pada jam 8.00 malam dan akan diharidi oleh dif-dif dan tetamu jemputan di kalangan pengiat-pengiat sukan dari seluruh negara. Malam Anugerah Sukan tersebut adalah merupakan aktiviti utama setiap tahun bagi Majlis Sukan Negara Malaysia.

Author: zaharibb

I am just a small blogger writing about sports, travel and lifestyle and turned into a social media influencer. Will undertake to accept write up invitations. to blog and to share on my social media platforms,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s