KOPI PRA CAMPUR HERBA QAISARA

Syarikat ini akan mengedarkan kopi herba berjenama sepeti di atas. Saya telah melawat kilang pengeluarnya Qaisara Global Industries Sdn. Bhd. yang terletak di Kompleks IKS Alor Biak, Kedah untuk melihat sendiri premis yang telah mendapat kelulusan dari berbagai agensi kerajaan termasuk Kementerian Kesihatan dari segi kebersihannya.
Qaisara 1
Qaisara Herbs Coffee adalah merupakan kopi campuran herba yang jika diminum dalam jangka panjang boleh membantu mengawal beberapa penyakit yang boleh diubati menggunakan herba-herba seperti berikut. Namun perlulah diingat bahawa tidak ada penyakit yang akan sembuh dengan serta merta kecuali dengan izin Allah. 

Herba-herba yang dicampur ke dalam kopi ini ialah:
Senduduk Putih
Ada yang mempercayai ia boleh mengubati penyakit barah payudara, mengubati sakit sendi, mengubati resdung, dan juga menjadi penawar bisa ular.
Hamba Raja
Kegunaan: merawat cirit birit, meroyan, colics, demam, ulcers dan seriawan
Jarum Mas
mengembalikan kesihatan rahim dan sistem reproduktif ia juga dapat mengubat penyakit keputihan dan menghilankan sakit urat dan sengal badan dengan penyediaany yang sama
Tutup Bumi
Antara khasiat yang agak ketara adalah merawat selsema, sakit tekak batuk, anemia (wanita dan kanak-kanak) dan juga haid tidk teratur.
Ubi Merah .
Ubi merah mengurangi risiko penyakit jantung dan barah, mengawal kadar gula darah, dan menjaga daya ingat (anti pikun)

Qaisara 3
Kopi pra campuran herba ini telah menjalani ujian makmal dan mendapat status pengesahan Halal dari JAKIM. Di samping itu produk syarikat ini juga telah mendapat pengiktirafan jenama 1Malaysia Best  
Harga satu pek mengandungi 20 uncang 20gm setiap satu ialah RM24.90 di Semenanjung Malaysia, RM27 di Sabah dan Sarawak dan $Bru 20.00.
Kepada sesiapa yang ingin membuat pembelian bolehlah menghubungi syarikat ini di nombor 0193204144. Pembeli di sekitar kawan Bukit Jalil boleh membelinya secara COD dan produk akan dihantar terus ke rumah anda tanpa sebarang kos tambahan.
Sekiranya anda ingin membuat pesanan sila SMS ke nombor di atas atau email kepada zbestetika@gmail.com. Bayaran boleh dibuat ke dalam Akaun CIMB 14240000485109 (zb estetika resources)
Pembeli di kawasan lain sila sertakan wang pos RM 5.00 di (Semenanjung) dan RM10.00 (Sabah/Sarawak)
Produk akan dihantar dalam masa 5 hari bekerja melalui Pos Ekspress.

Author: atok zaha

I am just a small blogger writing about sports, travel and lifestyle and turned into a social media influencer. Will undertake to accept write up invitations. to blog and to share on my social media platforms,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

footsteps........by atok vlog

ekspresi, persepsi dan pandangan expression, perception and views

A Muslim Traveller

Experiences of a Muslim traveller across cultures

zb internet marketing

passive income way to financial freedom

Travel & Liking

With Alex KHOO

Flat Tires and Slow Boats

A Chronicle of Traveling in no Particular Hurry

Just Visit Siena !

My Siena Guide

%d bloggers like this: