KURSUS ASAS PERNIAGAAN

Hari ini pertama kali mengikuti kursus seperti di atas yang dianjurkan oleh MAEDEC setelah menjadi ahli. Hadir kursus tanpa mendaftar kerana beberapa kali menelefon nombor yang diberikan tidak ada yang menjawab. Tertanya-tanya juga adakah orang yang bertugas di pejabat. Rasanya lebih dari empat kali cuba menelefon MAEDEC tetapi tidak berjawab. Ianaya memberikan satu gambaran negatif terhadap organisai itu yang bertujuan untuk menolong rakyat Malaysia menceburi bidang perniagaan.

Semasa tiba di Taman Melawati payah pula mencari lokasi kursus. Maklumlah kali pertama hendak ke temapat berkenaan. Cuba menelefon pejabat MADEC tetapi macam buas tidsk ada orang menjawab. Ah, mungkin hari ini Sabtu dsan pejabat tidak buka. Lantas buka laman web PPU1M dan dapatlah nombor hotline yang merupakan nombor telefon bimbit. Barulah mendspst tahu lokasi sebenar tempat itu.

Published with Blogger-droid v1.7.4

Author: zaharibb

I am just a small blogger writing about sports, travel and lifestyle and turned into a social media influencer. Will undertake to accept write up invitations. to blog and to share on my social media platforms,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s