Destinasi Palembang

Sudah agak lama tidak membuat posting baru di sini. Maklumlah sekarang sudah kurang mengembara. Kalau dulu sekali dua setiap bulan ada sahaja travelling. Anyway, blog ini tetap juga akan aku kendalikan kerana sekali sekala pasti akan ada pengalaman baru yang berkait dengan As I Travel…. yang boleh aku muatkan dan berkongsi pengalaman dengan rakan-rakan pembaca.
Sepanjang tahun 2011 hanya sekali sahaja travel iaitu balik ke sabah pada bulan Januari dan selepas itu sekadar berlegar-legar di sekitar Kuala Lumpur sahaja. Maklumlah dah bersara, jadi tak banyak assignment.
Rezeki, kadang-kadang Allah berikan tanpa kita duga. Baru-baru ini aku mendapat panggilan yang berupa satu tawaran untuk berkhidmat di Sukan SEA ke 26 di Palembang. Sepanjang perkhidmatan aku dengan Majlis Sukan Negara, tidak pernah sekali pun berpeluang untuk hadir di Sukan SEA sebagai petugas.
Insyaallah jika tidak ada aral aku dapat juga menjejaki kaki buat kali pertama di bumi Indonesia. Pastinya azam aku untuk membuat posting tentang perjalanan ini.

Author: zaharibb

I am just a small blogger writing about sports, travel and lifestyle and turned into a social media influencer. Will undertake to accept write up invitations. to blog and to share on my social media platforms,

One thought on “Destinasi Palembang”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s