TASBIH DIGITAL

image

Sering kali kita akan berzikir dengan jumlah yang banyak. Sememangnya buah tasbih yang mengandungi 100 biji atau 33 biji boleh dijadikan sebagai alat pengiraan. Bagaimana sekiranya kita perlu zikir sebanyak 1000 kali dalam sehari dan kita tidak mampu melakukannya sekali gus, terpaksa berhenti dan sebagainya. Bagaimana hendak memastikan sudah berapa banyak ulangan yang telah delesai. Pastinya sukar. Kini dengan kemajuan teknologi, memudahkan kita untuk beribadat.

Islam itu sesuai untuk semua zaman. Jadi sudah pastinya kemunculan peralatan baru yang boleh digandingkan dengan amalam agama, menunjukkan Islam itu dinamik. Tidak terikat dengan peralatan tradisi.

Katam Tasbih memudahkan anda untuk mengira zikir di mana sahaja, sama ada dalam perjalanan di darat, udara atau laut, Semasa berbasikal, menonggang motorsikal, berjoging, malah semasa bermain, anda masih boleh keep track berapa banyak zikir yang telah anda lakukan. Tasbih ini boleh mengira sehingga 10,000 kali jika tidak direset. Ia boleh dipakai di jari telunjuk dan mengira dengan ibu jari seolah-olah memakai cincin.

Harga seunit RM 12.00 (SM) dan RM 14 (SS). Ia termasuk harga pos. Sekiranya anda berminat bolehlah membuat pesanan dengan memasukkan bayaran ke dalam akaun yang tertera di sidebar. Berikan 5 hari bekerja untuk urusan penghantaran.

AKAN MULA DIJUAL OLEH SYARIKAT INI MULAI 1 NOVEMBER 2011 

Author: zaharibb

I am just a small blogger writing about sports, travel and lifestyle and turned into a social media influencer. Will undertake to accept write up invitations. to blog and to share on my social media platforms,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s