Adui! Laman web FAM Kena Godam!

Saya terbaca posting Man Olimpik dalam Facebook lalu membuka laman web tersebut. Merah menyala latar belakangnya menandakan marah benar hacker itu. Saya no komenlah. Itu hak masing-masing. But susahlah sikit nak rujuk pasal Liga Bolasepak yang berlangsung sekarang ni.

Baru sahaja saya buat posting pasal penglibatan Keluarga Di Raja di dalam Kepimpinan Sukan Negara, tup-tup disambut pula dengan mesej amarah peminat sukan negara, khususnya bolasepak.  Namun ayat last ni mungkin menarik perhatian :
Kritik pun kene gantung, komen pun dosa besar, tegur pun kene amaran. Anda telah membuktikan bahawa ANDA MEMANG PEMUSNAH BOLASEPAK MALAYSIA. Tahniah…

Yang lain-lain tu bacalah kat laman FAM tu.

Mesej (keras) yang hendak disampaikan oleh hacker(s) tersebut ialah

Hacker tersebut membahasakan diri sebagai Rakyat Marhaen meluahkan :

Tuanku,
Sudah-sudah lah pegang tapuk FAM tu. Dah 28 tahun dah. Tak cukup kaya lagi ke? Rasanya dah byk dah sponsorship masuk FAM tu.  Bolasepak bukan makin naik, makin merudum ada la. Pepatah Melayu ada mengatakan ” Bapak Borek, anak Rintik”. Sorang pegang bola, sorang pegang hoki. Result? dua-dua lingkup!!! 
Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!!  Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!! Kami dah fedup!!!
Siapa yang buat kesalahan besar sekarang ni kalau bukan Tuan Presiden sendiri. 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s