Isteri MatYeo Maki Hamun Pengawal -Update

Hari ini tersebar dalam Faebook video isteri pemain bolasepak Johor DT asal dari Kelantan tu, memaki hamun Pengawal Keselamatan.

Sedih juga tengok perangai seorang wanita yang masih muda memaki hamun seorang orang tua yang mungkin sama usia dengan bapanya sendiri. Dapat juga dilihat kelibat pemain Kelantan itu dalam rakaman tersebut. LIHAT VIDEO SINI

Sesiapa yang mendengar pun akan rasa kesal dengan sikap isteri pemain bola tersebut kerana Pengawal Keselamatan itu hanya menjalankan tugasnya menjamin keselesaan orang ramai.

Janganah anggap dia pemain bolasepak terkenal, ada keistemewaan tersendiri.

UPDATE

Susulan penyebaran video berkenaan, isteri Norsharul telah memohon maaf kepada rakyat Malaysia.

Siti Aisyah dan Norsharul Idlan Talaha
Siti Aisya Adam dan Norsharul Idlan Talaha. Foto diambil dari SINI

Kuala Lumpur: “Dengan rasa rendah diri, saya minta maaf kepada seluruh rakyat Malaysia atas tindakan saya sehingga menimbulkan kemarahan semua pihak.

 
“Saya percaya, kebenaran kes ini akan terbongkar. Tolong jangan hukum saya tanpa mengetahui apa yang berlaku,” kata Siti Aisya Adam, 24, isteri kepada pemain bola sepak negara, Norshahrul Idlan Talaha, ketika mengulas mengenai video dia bergaduh dengan pengawal keselamatan kini tersebar luas. Baca SINI selanjutnya.

Author: zaharibb

I am just a small blogger writing about sports, travel and lifestyle and turned into a social media influencer. Will undertake to accept write up invitations. to blog and to share on my social media platforms,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s