Buku Rujukan Peperiksaan Bertulis Pegawai Penerangan S41

peperiksaan Banner

Cuma ada masa 4 hari sahaja untuk Pegawai Penerangan S41 membeli Buku Panduan Peperiksaan untuk menghadapi peperiksaan yang akan diadakan pada 1 Mac 2014. Peperiksaan ini memang penting untuk anda bukan? Ia menentukan masa hadapan sebagai seorang Pegawai Penerangan yang disahkan dalam Jawatan. Ia akan melakar laluan untuk kenaikan pangkat seterusnya.

Mengikut statistik peratus kelulusan adalah amat rendah dan ramai yang telah memduduki peperiksaan dan GAGAL sebelum ini. Jika GAGAL kena tunggu lama lagi untuk mengulang peperiksaan. Mungkin pengalaman pertama anda GAGAL mengajar anda untuk leih bersedia kali ini. Tentu anda tidak mahu GAGAL untuk kali kedua dan lebih malang lagi kali ketiga. GAGAL lagi dan lagi adalah satu kerencatan dalam karier anda.

Tim Infokerjaya ada mengeluarkan sebuah Buku Rujukan sebagai persediaan kepada Pegawai Penerangan S41 yang akan berhadapan dengan Peperiksaan Bertulis pada 1 Mac 2014 ini. Tips ini dapat membantu pegawai-pegawai yang kesuntukan masa untuk membuat persediaan menghadapi peperiksan kerana beban tugas seharian di pejabat. Buku Rujukan ini merupakan jalan pintas untuk membuat persediaan dan ANDA TIDAK SEHARUSNYA GAGAL LAGI. 

Buku Rujukan Peperiksaan Pegawai Penerangan s41
Buku Rujukan Peperiksaan Pegawai Penerangan s41

Author: zaharibb

I am just a small blogger writing about sports, travel and lifestyle and turned into a social media influencer. Will undertake to accept write up invitations. to blog and to share on my social media platforms,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s