Peperiksaan Penolong Penguasa Kastam W27

TIM Infokerjaya

Raya tu raya juga sebab itu hadiah Allah untuk umat Islam yang berpuasa kerana takutkan Allah dan zuhud. Teapi lepas raya nanti life must go on. Tugas mencari rezeki perlu diteruskan. Bagi mereka yang menjawat Penolong Penguasa Kastam W27, pada 5 Ogos ini ada Peperiksaan untuk tujuan pengesahan jawatan.

Memasukki dewan peperiksaan bukan sekadar lenggang je, kena ada juga persediaan. Kena tahu format peperiksaan, kena tahu bidang apa yang hendak diuji. Bukan sekadar bawa pen,pensil, pemadam dan MyKad. Pendek kata kalau ilmu tidak cukup di dada, jangan mencuba lautan dalam.

Sekarang ni senang, tak macam zaman saya masih menjawat jawatan di sektor awam. Sekarang sudah ada pihak yang menyediakan buku rujukan, sediakan soalan-soalan ramalan dan panduan menjawab.

PENGUMUMAN 

Anda dah boleh membuat tempahan sekarang. KLIK SINI 

Tim Infokerjaya adalah merupakan satu organisasi yang berusaha menyediakan tip-tips dan info untuk kakitangan awam Malaysia berhadapan dengan peperiksaan mengikut Gred masing-masing. Mereka ingin membantu semua kakitangan awam untuk berhadapan peperiksaan dan berjaya kerana ia adalah kunci yang membuka pintu rezeki yang Allah sediakan.  Kena usaha walau kita sedar kita dilahirkan dan ditentukan reseki masing-masing oleh Allah.

Dalam beberapa hari ini akan keluar info lanjut tentang Tips-tips untuk peperiksaan Penolong Penguasa Kastam W27. Sambil-sambil mengadapa ketupat dan kuih raya tu, jenguk-jenguk juga ke blog ini untuk update tentang info peperiksaan.

Sementara itu dah, anda sampai ke blog ini boleh juga jenguk-jenguk ke SINI kerana peratus yang HENDAK DILULUSKAN adalah kecil.

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDIL FITRI

 

 

Advertisements

3 Comments Add yours

  1. ikhwan says:

    Semoga berjaya dalam peperiksaan Penolong Penguasa Kastam 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s